Menu

Stagiair

Loop jij straks stage bij het PR-bureau van Samsung en de Rijksoverheid?

Ben jij enthousiast over PR? Bruis je van energie en durf je met vernieuwende ideeën te komen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanaf januari/februari 2019 hebben wij plek voor een stagiair die een halfjaar met ons meewerkt en zo de fijne kneepjes van het PR-vak leert.

Bij HvdM betrekken we je volledig bij ons dagelijks werk. Je trekt direct op met het team van 10 adviseurs en mag werken voor verschillende klanten: van Samsung tot NIX18 en van NL-Alert tot Maxi-Cosi.

Loop je stage bij HvdM, dan ben je verzekerd van een divers takenpakket. Van het ondersteunen bij de organisatie van persevenementen en het onderhouden van contact met influencers tot het schrijven van teksten, je doet het allemaal. Zo ervaar jij precies hoe het is om te werken voor een PR-bureau en doe je veel kennis en ervaring op. Onze collega’s Thijs en Priscilla gingen je al voor!

Lijkt dit je wat? En ben je benieuwd hoe het er nu echt aan toegaat in de PR? Stuur je motivatie met CV naar info@hvdm.nl. Bij vragen kun je contact opnemen met Thijs Ros via 070 354 9000.

 

Voor deze stage geldt een vergoeding van € 400,- per maand bij een fulltime stage.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!