Menu

WIJ

Wij maken met PR het verschil.

Elke dag weer. Wij zijn pragmatische denkers en intelligente doeners.
Wij raken doelgroepen met effectieve boodschappen.

WAARAAN HERKEN JE ONS?

  • Wij baseren ons werk op actuele communicatietheorieën, consumenteninzichten en een goed begrip van jouw wereld en die van je doelgroepen.
  • Wij denken in outcomes, niet in output.
  • Onze PR-plannen hebben meetbare doelstellingen en leiden tot meetbare resultaten.
  • Wij werken volgens overeengekomen aanpak en sturen onderweg bij. Op tijd en binnen budget.
  • Wij zijn betrokken, kritisch en houden je scherp. Elke dag.

STAGE

Wij hebben elk halfjaar een plek voor een enthousiaste stagiair(e). Kom jij binnenkort ons team versterken? Wie bij ons stage loopt, is volledig betrokken bij de dagelijkse praktijk van het bureau. Als stagiair(e) maak je deel uit van ons team van 12 communicatieprofessionals. Je draagt bij aan projecten voor verschillende opdrachtgevers zoals Samsung, Arla Foods en de overheid.

De stagewerkzaamheden zijn divers: je ondersteunt bij het organiseren van persevenementen, onderhoudt contact met journalisten en bloggers en gaat na welke doelgroep je via welk medium het beste bereikt. Doordat je direct optrekt met de adviseurs ervaar je zelf hoe plannen tot stand komen en gerealiseerd worden. Zo ben je ervan verzekerd dat je veel nieuwe kennis en ervaring opdoet.

Ben je enthousiast over het communicatievak, zit creativiteit in je bloed en heb je een actieve werkhouding? Neem dan contact met ons op. Je kunt instromen in augustus/september of in januari/februari. Bel voor meer informatie met Thijs Ros op 070 354 90 00 of mail je motivatiebrief en C.V. direct naar info@hvdm.nl

ONZE MENSEN

ONZE ROOTS

HvdM is een van de langst bestaande PR-bureaus van Nederland. In 1951 startte Frans Hollander, de grondlegger van ons vak, zijn eigen PR-bureau. Hij deelde zijn kennis o.a. via boeken om zo het PR-vak naar een hoger niveau te brengen.

We doen dat nog steeds. Bijvoorbeeld met het handboek public relations Communicatie van organisaties, de ondersteuning van de leerstoel strategische communicatie van Logeion en het voorzitterschap van de International Public Relations Association (IPRA).  Wij zijn aangesloten bij de VPRA, de brancheorganisatie voor PR-adviesbureaus.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!