Menu

WIJ

Wij maken met PR het verschil.

Elke dag weer. Wij zijn pragmatische denkers en intelligente doeners.
Wij raken doelgroepen met effectieve boodschappen.

WAARAAN HERKEN JE ONS?

  • Wij baseren ons werk op actuele communicatietheorieën, consumenteninzichten en een goed begrip van jouw wereld en die van je doelgroepen.
  • Wij denken in outcomes, niet in output.
  • Onze PR-plannen hebben meetbare doelstellingen en leiden tot meetbare resultaten.
  • Wij werken volgens overeengekomen aanpak en sturen onderweg bij. Op tijd en binnen budget.
  • Wij zijn betrokken, kritisch en houden je scherp. Elke dag.

Loop jij straks stage bij het PR-bureau van Samsung en de Rijksoverheid?

Ben jij enthousiast over PR? Bruis je van energie en durf je met vernieuwende ideeën te komen? Dan zij wij op zoek naar jou! Vanaf augustus / september hebben wij plek voor een stagiair die een halfjaar met ons meewerkt en zo de fijne kneepjes van het PR-vak leert.

Bij HvdM betrekken we je volledig bij ons dagelijks werk. Je trekt direct op met het team van 12 adviseurs en mag werken voor verschillende klanten: van Samsung tot NIX18 en van Tommies Snacktomaatjes tot LeasePlan.

Loop je stage bij HvdM, dan ben je verzekerd van een divers takenpakket. Van het ondersteunen bij de organisatie van persevenementen en het onderhouden van contact met influencers tot het schrijven van teksten, je doet het allemaal. Zo ervaar jij precies hoe het is om te werken voor een PR-bureau en doe je veel kennis en ervaring op. Onze collega’s Lizel en Thijs gingen je al voor!

Lijkt dit je wat? En ben je benieuwd hoe het er nu echt aan toegaat in de PR? Stuur je motivatie met CV naar info@hvdm.nl. Bij vragen neem je contact op met Thijs Ros via 070 354 9000.

Tot snel!

Team HvdM

ONZE MENSEN

ONZE ROOTS

HvdM is een van de langst bestaande PR-bureaus van Nederland. In 1951 startte Frans Hollander, de grondlegger van ons vak, zijn eigen PR-bureau. Hij deelde zijn kennis o.a. via boeken om zo het PR-vak naar een hoger niveau te brengen.

We doen dat nog steeds. Bijvoorbeeld met het handboek public relations Communicatie van organisaties, de ondersteuning van de leerstoel strategische communicatie van Logeion en het voorzitterschap van de International Public Relations Association (IPRA).  Wij zijn aangesloten bij de VPRA, de brancheorganisatie voor PR-adviesbureaus.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!