Menu

HvdM heeft toffe startersfunctie

HvdM heeft een toffe startersfunctie

Team HvdM heeft per direct plek voor een junior PR-adviseur. Wil je werken aan PR-campagnes met impact en heb je tot drie jaar werkervaring? Word je blij van de combinatie van maatschappelijke projecten en opdrachten uit het bedrijfsleven? Wil je meedenken over creatieve PR-programma’s en kun jij de resultaten hiervan als de beste in kaart brengen? Dan zijn wij misschien een perfecte match

De functie: junior PR-adviseur

Als junior PR-adviseur werk je actief mee aan de ontwikkeling van PR-plannen. Onder andere door deel te nemen aan creatieve sessies. Ook bij de realisatie van onze PR-activiteiten speel je een belangrijke rol. Zowel zelfstandig als in teamverband. Je denkt mee over de inzet van kanalen en middelen en onderhoudt hiervoor contact met redacteuren, bloggers, influencers en stakeholders. Daarnaast maak je zelf content zoals pitches en artikelen en coördineer je de productie van infographics en video’s. Dit alles in nauwe samenwerking met opdrachtgevers, designers en reclamebureaus.

Jouw profiel

Je bent afgestudeerd in communicatie of marketing (HBO of WO). Met gerichte stage- en werkervaring heb je een streepje voor. Bij voorkeur bij een PR-bureau. Je hebt basiskennis van het PR-vak en het huidige medialandschap. Je bent leergierig en energiek. 

Wij bieden jou

Een goed salaris, een ervaren team om mee te werken en van te leren, een werkplek met uitzicht over de skyline van Den Haag en tosti’s tussen de middag. Daarnaast bieden we ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld in de vorm van cursussen en workshops. Ook leuke en competitieve teamuitjes staan regelmatig op onze agenda.

 

PR-bureau HvdM

Met een team van veertien adviseurs werken wij aan maatschappelijke onderwerpen zoals depressie, huiselijk geweld, het Donorregister en douaneregels voor internetaankopen. Ook Samsung, Arla Foods en Stahl behoren tot onze opdrachtgevers. Wij leggen de lat hoog in marketing PR, corporate PR en maatschappelijke PR. Daar winnen wij prijzen mee en dat vieren wij graag!

Leuk? Solliciteer!

Stuur je motivatie en CV voor 13 januari 2020 naar hr@hvdm.nl. Bel bij vragen Daniëlle of Natascha op 070 354 90 00. Meer weten over ons? Bekijk onze cases of maak alvast ‘kennis’ met ons team.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring op onze website te geven.