PR met maatschappelijke impact

Doordacht, helder en resultaatgericht. Dat is HvdM. Wij zijn een ster in het ontwikkelen én uitvoeren van PR-campagnes met maatschappelijke impact. Voor de overheid en het bedrijfsleven. Al 70 jaar. Ons doel: mensen in beweging brengen, zodat we samen de wereld een beetje beter maken.
PR met maatschappelijke impact

De wereld om ons heen verandert in een razend tempo. Dit brengt complexe maatschappelijke uitdagingen met zich mee. Die vragen om verandering. Van iedereen. Wij geloven dat goede verhalen verandering in gang zetten. Want goede verhalen brengen mensen in beweging. Ze raken, activeren en verbinden. Van consumenten tot media en van actiegroepen tot medewerkers. Bij HvdM houden we ons hier elke dag mee bezig. Op die manier maken wij samen de wereld een beetje beter.

Visie

Het oplossen van complexe maatschappelijk vraagstukken begint bij een sterke strategie. Die maken we voor en met jou. Niet op gevoel, maar op basis van onderzoek en communicatietheorieën. Wij zijn het verlengstuk van jouw organisatie en zorgen ervoor dat alle puzzelstukken in elkaar vallen.

Doordachte strategieën
Doordachte strategieën

Onze mensen

Pragmatische denkers en intelligente doeners. Dát zijn de PR-experts van HvdM. Elke dag houden we ons met veel plezier bezig met PR-campagnes die raken. We stellen ons graag aan je voor!
 • Daniëlle Tamis

  Daniëlle Tamis

  Directeur
 • Natascha Derogee

  Natascha Derogee

  Operations director
 • Paulien Stélian

  Paulien Stélian

  Senior adviseur
 • Joyce Sint Nicolaas

  Joyce Sint Nicolaas

  Senior adviseur