Menu

HvdM zoekt PR-adviseur

HvdM zoekt PR-adviseur

Ben jij een enthousiaste PR-adviseur die het liefst werkt aan PR-campagnes die maatschappelijke problemen aanpakken? Zoals huiselijk geweld, depressies of cybercrime? Ben jij goed in het bedenken van creatieve PR-programma’s die goed zijn onderbouwd? Verras jij klanten met resultaten die boven verwachting zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou. Zeker als je vijf jaar bureau-ervaring hebt.

De functie: accountadviseur

Je adviseert klanten over PR-vraagstukken. Dat doe je zelfstandig en in teamverband. Je bedenkt PR-programma’s, zet uiteenlopende kanalen en middelen in en maakt content zoals artikelen, infographics en video’s. Je werkt hierbij nauw samen met opdrachtgevers, designers en reclamebureaus. Je start op de accountgroep maatschappelijke PR. Als je óók opdrachten voor het bedrijfsleven wil oppakken, dan kan dat.

Jouw profiel

Het is mooi als je bent afgestudeerd in communicatie, marketing, psychologie of sociologie. Belangrijker vinden wij minimaal vijf jaar ervaring in het communicatievak, bij voorkeur bij een PR-bureau. Je hebt de afgelopen jaren ervaring opgedaan in het bedenken en uitvoeren van PR-programma’s, contentontwikkeling, influencermanagement en de organisatie van events. Je straalt lef, energie en enthousiasme uit.


Wij bieden jou

Een goed salaris, een ervaren team om mee te werken en van te leren, een werkplek met uitzicht over de skyline van Den Haag en tosti’s tussen de middag. Ook bieden we ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld in de vorm van cursussen en workshops. 

PR-bureau HvdM

Met een team van twaalf adviseurs werken wij o.a. voor diverse ministeries, Samsung, Arla Foods en Maxi-Cosi. Wij leggen de lat hoog in marketing PR, corporate PR en maatschappelijke PR. Daar winnen wij prijzen mee.


Leuk? Solliciteer!

Stuur je motivatie en CV voor 10 december 2018 naar hr@hvdm.nl. Bel bij vragen Danielle of Sonja op 070 354 90 00.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring op onze website te geven.