Menu

HvdM zoekt PR-adviseur

HvdM zoekt PR-adviseur

Ben jij een enthousiaste PR-adviseur die het liefst werkt aan PR-campagnes met maatschappelijke impact? Wil jij werken voor het bedrijfsleven én de overheid? Ben jij goed in het bedenken creatieve PR-programma’s die goed zijn onderbouwd? En verras jij klanten met resultaten die boven verwachting zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou. Zeker als je meer dan vijf jaar bureau-ervaring hebt.

De functie: PR-adviseur

Je adviseert klanten over PR-vraagstukken. Dat doe je zelfstandig en in teamverband. Je bedenkt PR-programma’s, zet uiteenlopende kanalen en middelen in en maakt content zoals artikelen, infographics en video’s. Je werkt hierbij nauw samen met opdrachtgevers, designers en reclamebureaus.

Jouw profiel

Het is mooi als je bent afgestudeerd in communicatie, marketing, psychologie of sociologie. Belangrijker vinden wij minimaal vijf jaar ervaring in het communicatievak, bij voorkeur bij een PR-bureau. Je hebt de afgelopen jaren ervaring opgedaan in het bedenken en uitvoeren van PR-programma’s, contentontwikkeling, influencermanagement en de organisatie van events. Je straalt lef, energie en enthousiasme uit.

Wij bieden jou

Een goed salaris, een ervaren team om mee te werken en van te leren, een werkplek met uitzicht over de skyline van Den Haag en tosti’s tussen de middag. Daarnaast bieden we ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld in de vorm van cursussen en workshops. 

 

PR-bureau HvdM

Met een team van veertien adviseurs werken wij aan maatschappelijke onderwerpen zoals depressie, huiselijk geweld, het Donorregister en douaneregels voor internetaankopen. Ook Samsung, Arla Foods en Stahl behoren tot onze opdrachtgevers. Wij leggen de lat hoog in marketing PR, corporate PR en maatschappelijke PR. Daar winnen wij prijzen mee en dat vieren wij graag!

Leuk? Solliciteer!

Solliciteer direct via de website van Only Human. Bel bij vragen Michelle Bossers van Only Human op 06 333 125 44 of mail michelle.bossers@onlyhuman.nl. Meer weten over ons? Bekijk onze cases of maak alvast ‘kennis’ met ons team.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring op onze website te geven.