Nieuws

2 nieuwe gezichten: Lisa en Doris

Het is druk bij HvdM. Daarom zijn we erg blij met 2 nieuwe collega’s: Lisa Vlemmix en Doris Offerhaus. Lisa gaat aan de slag als junior adviseur. Doris doet als tijdelijk junior adviseur werkervaring bij ons op.
2 nieuwe gezichten: Lisa en Doris

Lisa studeerde Management in de Zorg. Al snel wist ze dat ze het communicatievak in wilde. Na haar studie ging ze aan de slag op de communicatieafdeling van de Bas van de Goor Foundation. Als junior adviseur wil ze zich verder ontwikkelen in het vak: “Ik kijk ontzettend uit naar alle campagnes waar ik me met mijn collega’s voor in mag zetten! Met mijn communicatie-ervaring in de zorg heb ik zin om aan de slag te gaan met de campagnes voor VWS. Zo ben ik al volop bezig voor het nieuwe Donorregister en verwacht ik binnenkort van start te gaan voor Mantelzorg, Meldingsbereidheid en Een tegen Eenzaamheid. Naast deze VWS-campagnes ben ik gedoken in de wereld van Samsung en zet ik mij voor de Belastingdienst in voor de Kinderopvangtoeslag. De afwisseling van campagnes maakt dat geen dag hetzelfde is!”

Werkervaring opdoen

Doris komt ons tijdelijk versterken. Ze heeft net haar opleiding Communication and Information Sciences afgerond en start in september met haar master. In de tussentijd doet zij bij HvdM werkervaring op. ‘Ik ben erg benieuwd naar hoe ik mijn opleiding in de praktijk kan gaan toepassen en hoop een goede indruk te krijgen van hoe de PR-wereld in elkaar steekt. Ik wil mijzelf ontwikkelen op het gebied van adviseren, samenwerking, presentatie en timemanagement. Mijn doel is om aan het einde van mijn werkervaringsperiode een passend en volledig advies voor klanten op te kunnen stellen.’