De maandagmorgen van...

De maandagmorgen van… Joyce

Kinderen aangekleed, gevoed en gezichtjes gepoetst? Check! Dan kunnen zij naar de crèche en stapt senior adviseur Joyce op de elektrische bakfiets naar kantoor. Ze is al druk in de weer, zelfs voordat de werkweek begint. Ook op kantoor hoeft ze zich niet te vervelen. In deze blog neemt Joyce je mee in haar maandagmorgen.
De maandagmorgen van… Joyce

Het is een ritje van 20 minuten vanuit Rijswijk naar het Benoordenhout. Ik zoef door de Haagse Binckhorst. Het gebied verandert in rap tempo in een levendige gemengde stadswijk voor wonen en werken. Gaaf om de ontwikkelingen te volgen. Zeker nu we in gesprek zijn met een grote woningbouwer die een slimme oplossing heeft bedacht om het woningtekort terug te dringen.

Eerste levensbehoefte

Op kantoor is de eerste stop het koffieapparaat. Een cappuccino met vers gestoomde melk is een eerste levensbehoefte voor deze moeder met weinig slaap. Na een blik op het nieuws starten we de week gezamenlijk met alle HvdM’ers. Goed om te horen dat de agenda’s weer flink gevuld zijn.

Verschillende brainstormtechnieken

Met het Samsung-team bespreken we de productlanceringen die eraan komen, onze contacten met journalisten en de laatste acties voor een gaaf evenement. Ook staat er een creatieve brainstorm gepland voor de lancering van een nieuwe smartphone. Het is mooi om te merken dat we met verschillende brainstormtechnieken altijd weer tot verrassende ideeën komen.

En dan zit de ochtend er alweer bijna op. Maar niet voordat we met de HvdM Feestcommissie nog even de koppen bij elkaar hebben gestoken. Er staat een gezellig teamuitje op de planning, maar er is nog genoeg te regelen. Na de lunch weer mee verder!

Dit was de maandagochtend van Joyce. De volgende keer neemt Kirsten je mee in haar start van de week.