Blog

De maandagmorgen van… Kirsten

Wat kan weekend toch lekker zijn! Mijn ouders wonen in de Achterhoek. Nergens vind je zoveel rust als daar. Wandelen met de hond, opstaan tussen de vogels, een heerlijke tuin... Rustgevender krijg je het niet. Maar nu ben ik weer terug op het honk. En ben ik klaar voor een nieuwe week, let’s go!
De maandagmorgen van… Kirsten

Teamwork

Om kwart voor 8 stap ik vanaf Amsterdam-Zuid in de trein naar Den Haag. Op kantoor begin ik met een cappuccino en de krant. Om 9 uur is het tijd voor de dagstart. We bespreken met het team de taken van deze week: wat gaat iedereen doen en wat speelt er nog meer deze week? Ik voel ruimte aankomen en kan bijspringen voor een afwezige collega. Teamwork!

TikTok

We zijn aan het eind gekomen van de aangiftecampagne van de Belastingdienst. De publiciteit was nauwelijks bij te benen de afgelopen maanden. De teller staat op honderden publicaties. Mooi om te zien dat er zoveel aandacht voor is!

Jongeren weten vaak niet dat ze aangifte kunnen doen en laten daarmee geld liggen. Om hen te bereiken, benaderde ik Meestervlogger, de TikTokkende economiedocent. Snel schrijf ik hierover nog een post voor onze socials. Die kan straks mooi online.

Brainstormen

Ik eindig de ochtend met een brainstorm voor Belastindienst-campagne Scheiden. Scheiden is niet alleen een emotioneel proces, ook praktisch moet er veel gebeuren. Het heeft bijvoorbeeld gevolgen voor je belastingen en toeslagen. Met het team brainstormen we voor creatieve ideeën om mensen de weg naar hulp te wijzen. Na 2,5 uur hangt het bord vol!

Feest

Tijd voor lunch? Bijna. We steken eerst nog even snel de koppen bij elkaar met de feestcommissie. Er staat een verrassingsuitje op de planning, waar we last-minute nog wat voor moeten regelen. Daarna is het écht tijd voor een bammetje en een wandeling met het team door het park.