Blog

De maandagmorgen van… Lisa

Yes, het belooft weer een volle werkweek te worden! Met toffe campagnes voor verschillende klanten en afwisselende activiteiten. Wat in elk geval zeker is, is dat junior adviseur Lisa haar week met veel energie begint. In deze blog neemt zij je mee in haar maandagmorgen.
De maandagmorgen van… Lisa

Let’s go!

Het is maandagochtend half acht wanneer ik in Utrecht op de trein naar Den Haag stap. In de trein lees ik het nieuws op mijn mobiel. Hierna pak ik, met de spierpijn nog in mijn benen van de basketbalwedstrijd dit weekend, de fiets. Ik trap mij warm richting ons kantoor op de Floris Grijpstraat. Eenmaal binnen zijn een paar collega’s al druk in de weer. Ik kijk ernaar uit om met hen weer het beste uit de dag te halen!

Scholen benaderen

Na de dagstart met het hele team ga ik verder met de scholenbenadering voor de kinderopvangtoeslagcampagne. Ik bied MBO’s, hogescholen en universiteiten op-maat-gemaakte informatie aan, zodat zij studerende ouders kunnen informeren over de kinderopvangtoeslag. Ik krijg goede reacties!

Doelgroepgerichte aanpak

Met een verse kop koffie in de hand neem ik met Natascha de nieuwe PR-aanpak voor de Douane over internetaankopen door. We kijken hoe we onderzoeksresultaten over online aankopen buiten de EU kunnen benutten. Zo zien we bijvoorbeeld dat Black Friday hét moment is voor jongeren om online te shoppen. Dat wordt een mooi communicatiemoment om jongerenmedia, zoals NOS Stories en FunX, persoonlijk te benaderen.

De ochtend zit erop

Intussen zie ik dat de redacteur van BNR reageert op mijn voorstel om het nieuwste Samsungtoestel te testen en dat ik een mediaverzoek binnen heb voor de overheidscampagne over het coronatoegangsbewijs. En o ja! Er staat ook nog een post gepland voor onze HvdM LinkedIn-pagina. De ochtend is al snel voorbij, maar gelukkig heb ik nog de hele week om mijn to-do’s aan te pakken. Eerst maar eens lunchen en naar buiten voor een wandeling door het park.

Dit was de maandagochtend van Lisa. De volgende keer neemt Marie-Laure je mee in haar start van de week.