Blog

De maandagmorgen van… Naomi

Hoe ziet de agenda van een HvdM’er er op maandagmorgen uit? In deze rubriek staan we stil bij de maandagochtend van Naomi.
De maandagmorgen van… Naomi

Monday blues?

In mijn verwarmde Aygo rijd ik de file tegemoet, onderweg naar kantoor. Het komt met bakken uit de lucht, dus de warmte haal ik zelf maar in huis. Wie mij goed kent, weet dat ik groot liefhebber ben van soulmuziek. Dus Sublime staat standaard aan op de radio. Rustig wakker worden met muziek van Gregory Porter en Bill Withers is hoe ik mijn maandag het liefste begin. En dan is (vals) meezingen een must 😉.

Kantoorpraat

Met een kop thee start ik op en lees ik mijn mail. De Telegraaf spit ik door om het laatste nieuws te lezen en onze klanten daarover te informeren. Om 09:00 uur is het tijd voor de weekstart met het hele team op kantoor. Dan praten we elkaar bij over onze huidige campagnes, aankomende projecten en acties. Maar we sparren ook samen over vragen. Dat is een fijn begin van de week!

Check, check, dubbelcheck

Tijd om aan de slag te gaan. Voor de Belastingdienst werk ik aan campagnes om mensen op weg te helpen met hun belastingzaken na bijvoorbeeld een scheiding of het kopen van een huis. Ik schrijf deze ochtend de teksten om media persoonlijk te benaderen met tips. Daarnaast coördineer ik de samenwerking met influencers die blogs schrijven en posts maken voor op Instagram. Én ik maak een briefing voor een ervaringsdeskundige die wordt geïnterviewd door een groot lifestylemedium. Een gevarieerde ochtend. En dat onder het genot van fijne soulklassiers, die vaak ook op kantoor door de speakers klinken.

Teambuilding

Op donderdag staat er een HvdM-teamuitje op de planning. En als lid van de feestcommissie weet je dan iets wat veel collega’s nog niet mogen, maar wél willen weten. Wat gaan we doen? We besluiten het team toch op weg te helpen met een hint. We organiseren het etentje voor die dag en bereiden het uitje verder voor. De ochtend is voorbij gevlogen. Tijd voor een smakelijke lunch en wandeling in het park met z’n allen.

Dit was de maandagochtend van Naomi. Benieuwd hoe andere HvdM’ers hun maandagochtend beleven? Lees het in de volgende Maandagmorgen van Claire.