Blog

De maandagmorgen van….. Natascha

Wat was dat een heerlijk weekend in de bossen van de Veluwe. Lekker opgeladen voor een nieuwe werkweek. Net voordat de wekker om half zeven gaat, word ik wakker van vrolijk gezang uit één van de kinderkamers.
De maandagmorgen van….. Natascha

Strakke planning

Met een behoorlijk strakke planning van fruitbakjes prepareren, boterhammen smeren, bekers vullen, aankleden, haren doen en gymtassen zoeken, zorgen we ervoor dat we op tijd op de opvang en school aankomen. Dan breekt mijn relaxmoment op deze thuiswerkdag aan met een kop koffie en de ochtendkrant. Vandaag het AD. Een artikel met een onderzoek over de toename van online aankopen trekt mijn aandacht. Dat kan ik mooi gebruiken voor de onderbouwing van de PR-aanpak waar ik vandaag mee aan de slag ga. Om negen uur ga ik door naar de online dagstart met ons team.

Sparren met Samsung

Direct na de dagstart staat het wekelijkse statusoverleg met Samsung op de agenda. Daarin sparren we over mooie PR-activiteiten in het najaar. Daarna een buddygesprek met Thijs. Leuk om gedachten uit te wisselen over data-driven PR en hoe we data nog meer kunnen toepassen in onze plannen.

Mag dit mee?

Dan ga ik aan de slag met de PR-aanpak voor de Douane. De feestdagen komen er weer aan, een behoorlijk drukke tijd voor online bestellingen. Belangrijk om consumenten te informeren over de regels over wat je wel en niet mag invoeren en waar je hierover meer informatie kunt vinden. Verdiept in verschillende doelgroepbenaderingen voor ons plan, word ik verrast met een heerlijke panini caprese van manlief. Yes, tijd voor lunch!

Dit was de maandagmorgen van Natascha. Binnenkort vertelt Lisa over haar start van de week.