Blog

De maandagmorgen van…Priscilla

Na een voldaan weekend kan ik weer volop aan de slag deze maandag. Want ja, ik mocht weer een dansje doen in klein gezelschap én heb een lange wandeling gemaakt met een vriendin en mijn trouwe viervoeter. Beide maken me vrolijk en geven me energie. Dat heb ik nodig om me weer volle bak in te kunnen zetten voor alle toffe, leerzame opdrachten waar ik mee bezig ben. Zo vertel ik in de dagstart dat ik deze week aan de slag ga voor NL-Alert en de Belastingdienst. Dagblad Trouw heb ik natuurlijk al gelezen met een kop koffie, en mijn mail is bij.
De maandagmorgen van…Priscilla

Woning gekocht

Sinds vorig jaar woon ik samen met mijn vriend in het ‘beruchte’ Ondiep in Utrecht. Dat is me het buurtje wel. Het was de eerste keer dat ik een woning kocht, en dan ook nog eens samen. Daarom vind ik het leuk en leerzaam om de Belastingdienst te helpen met hun campagne ‘Eigen Woning’, waarmee ze mensen met een koopwoning helpen hun belastingzaken zo goed mogelijk te regelen. Als starter voel ik me onderdeel van de doelgroep die we met PR willen bereiken. Na de dagstart bereid ik de stakeholderbenadering voor. Want naast media zijn ook stakeholders belangrijk om de boodschap over te brengen.

NL-Alert

Als je de vorige blog van Thijs hebt gelezen, weet je dat we bezig zijn met de PR-aanpak voor de najaarscampagne van NL-Alert. We kregen een positieve reactie op onze eerste ideeën, dat is fijn! Ik werk deze ochtend de PR-activiteiten verder uit, en vraag Alma alvast wat desk research te doen. Mooi teamwork zo!

Gedragsverandering

Ook spot ik tussendoor een artikel over circulair textiel, een belangrijk onderwerp voor onze klant hogeschool Saxion uit Enschede. Wist je dat zij veel onderzoek doen naar nieuwe technieken om textiel te recyclen? Het was dit project dat mij bewust maakte van de voetafdruk die de textielindustrie achterlaat en de grote rol die fast fashion hierin speelt. Daar doe ik mooi niet meer aan mee, dacht ik. Vanaf nu koop ik daarom alleen nog maar tweedehands kleding of doe ik aan kledingruil. Ga jij ook de challenge aan?

Tijd voor een break

De hond blaft, dat betekent dat het tijd is voor lunchpauze. Ik eet een broodje, maak een wandeling langs de Vecht en ga weer door. Time flies!

Benieuwd hoe de maandagmorgen van mijn collega Natascha eruit ziet? Over een aantal weken lees je haar blog!