Nieuws

HvdM breidt uit

We groeien! Afgelopen maanden zijn drie communicatieprofessionals bij HvdM gestart. Nadine Sevriens, Kirsten Ohlsen en Naomi Cramer zijn onze nieuwe aanwinsten.
HvdM breidt uit

Nadine (rechts op de foto) heeft al flink wat jaren PR-ervaring. Die deed zij onder meer op bij lifestyle PR-bureau TOT en in de culturele sector voor het boekingskantoor AT Productions en theater Hofplein Rotterdam. Als account adviseur bij HvdM verbreedt zij haar werkveld. Zij werkt op de accounts Lely,  Politie en het ministerie van VWS. Nadine: “Ik ben er trots op dat ik bij HvdM aan projecten werk die maatschappelijke impact hebben.

Kirsten (in het midden) en Naomi (links) zijn onze twee jonge honden. Zij hebben net hun studie Communicatie aan Hogeschool Leiden afgerond en staan te trappelen om als junior adviseur hun kennis in de praktijk te brengen. Kirsten richt zich op overheidsopdrachten, zoals diverse campagnes voor de Belastingdienst en de campagne Slim Werkgeven van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Naomi start op de accounts Samsung en Arla Foods.