Nieuws

Aan de slag voor Enphase Energy

Toffe opdrachten met maatschappelijke impact. Daar worden we blij van. Dus ook van nieuwe klant Enphase Energy. Samen gaan we de energietransitie in Nederland versnellen. En daar hebben we heel veel zin in!
Aan de slag voor Enphase Energy

Enphase Energy is marktleider op het gebied van omvormers dankzij hun innovatieve micro-omvormertechnologie. Bij een Enphase-systeem is elke zonnepaneel uitgerust met een eigen micro-omvormer. Die omvormers zetten de energie van zonnepanelen om in stroom die je voor je woning kunt gebruiken. En zorgen ervoor dat er geen brand kan ontstaan door elektrische storingen. Wel zo veilig.

Klimaatdoelen achterna

Zonne-energie, thuisbatterijen en energiesoftware samenbrengen in één oplossing. Zo draagt Enphase bij aan de energietransitie en het halen van de klimaatdoelen. Met slimme oplossingen kan je als huiseigenaar met jouw zonne-energiesysteem de onbalans op het energienet verminderen. En door je zelfverbruik met een Enphase-thuisbatterij te vergroten, ontlast je het overvolle stroomnet. Met een thought leadership programma gaan we gaan we de kennis en inzichten van Enphase met heel Nederland delen.

Aanpakkers

De match met HvdM was er snel. Niet alleen omdat we samen maatschappelijke impact willen maken, maar ook vanwege onze hands-on mentaliteit. We zijn beiden aanpakkers en gaan de klimaatdoelen samen achterna. Op weg naar een duurzame toekomst voor iedereen. We kijken uit naar een fijne en succesvolle samenwerking met het team van Enphase Energy!