Nieuws

Nominatie CoronaMelder European Excellence Awards

Na de winst van twee IPRA Golden World Awards voor onze CoronaMelder-campagne maken we nu kans op een derde award. CoronaMelder is namelijk genomineerd voor een European Excellence Award! De categorie? De beste campagne in de Benelux en Frankrijk. Daar maak je ons blij mee!
Nominatie CoronaMelder European Excellence Awards

In 2020 laat het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) de beste appontwikkelaars een corona-app bouwen. Het draagvlak staat onder druk omdat Nederlanders zich zorgen maken over de privacy. Met onze PR-campagne willen we het vertrouwen in de app vergroten en misverstanden wegnemen. Dat lukt: nog voor de landelijke lancering wordt de CoronaMelder-app 2,5 miljoen keer gedownload. Een sterk staaltje teamwork met VWS, reclamebureau Roorda, mediabureau Initiative, de GGD’en, het bouwteam van de app en al die anderen. Hoe we dit mooie resultaat behaalden, lees je hier.

Of we winnen, horen we tijdens ons kerstdiner op vrijdag 10 december. We hopen dat dit door kan gaan én dan de champagne te ontkurken. Duim je voor ons?