Nieuws

Saxion kiest voor HvdM als PR-partner

Hogeschool Saxion heeft na een pitch voor PR-bureau HvdM gekozen. HvdM gaat de hogeschool ondersteunen bij de versterking van de reputatie als onderzoekpartner voor het bedrijfsleven.

Saxion is een hogeschool voor het hoger beroepsonderwijs. In Apeldoorn, Deventer en Enschede studeren ruim 26.000 studenten. Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. Samen met bedrijven en instellingen wordt door Saxions lectoraten toegepast onderzoek gedaan. Zo stoomt Saxion onder het motto ‘Get Ready for a Smart World’ studenten, bedrijven en instellingen klaar voor de toekomst.

Over de keuze

Maddy Lubbers, Corporate communicatieadviseur Dienst Marketing & Communicatie bij Saxion, over de keuze voor HvdM: “Onze ambities voor Saxion zijn groot. We willen óók zichtbaar zijn over de IJssel. De expertise om met PR maatschappelijke impact zichtbaar te maken gaf de doorslag voor HvdM. Het team is sterk op inhoud, maakt PR-resultaten meetbaar en heeft een enorme drive. Daarom zien we een goede match.”