Nieuws

Gezocht: senior PR-adviseur

Ben jij een ervaren PR-adviseur die het liefst werkt aan PR-campagnes met maatschappelijke impact? Zoek je meer diepgang bij een PR-bureau, zodat je écht gedragsverandering kunt realiseren? En verras jij klanten met resultaten die boven verwachting zijn? Dan zoeken we jou.
Gezocht: senior PR-adviseur
Je functie

Als senior PR-adviseur bij HvdM heb je afwisseling. Véél afwisseling. De dagstart met je collega’s is het begin van je dag, aansluitend spar je met een klant over de aanpak van een issue en een uur later stap je met drie collega’s een creatieve sessie in voor een impactvolle oplossing voor een maatschappelijk PR-vraagstuk. ’s Middags bespreek je met een collega een data-analyse om samen het message house van een nieuwe overheidscampagne te schrijven. Om vervolgens een projectevaluatie te beoordelen en aanbevelingen te doen voor het vervolgproject. Je sluit de dag af met een coachingsgesprek met een junior adviseur. Want de aanbevelingen die jij nu hebt gemaakt, kan zij de volgende keer prima zelf schrijven.

Je profiel

Je bent als senior PR-adviseur bij HvdM dé partner voor onze klanten en de bureaus waarmee we samenwerken. Je spreekt hen dagelijks. Je bent snel van begrip. De vraag is nog niet gesteld, of jij bedacht al een oplossing. Bijvoorbeeld als het nieuws van de dag om een andere aanpak vraagt of de tussentijdse resultaten tegenvallen. Want zoals elke HvdM’er combineer je denkkracht met oplossings­gerichtheid. Jij ziet altijd een manier om het gewenste resultaat te bereiken. Ook als het anders loopt dan verwacht.

Meer weten over de functie en solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature.