Blog

De maandagmorgen van... Claire

Hoe ziet de agenda van een HvdM’er er op maandagmorgen uit? Deze keer staan we stil bij de maandagochtend van Claire.
De maandagmorgen van... Claire

Een frisse start van 2024

Deze maandagmorgen beginnen we als team aan de keukentafel. Dit keer niet alleen voor de gebruikelijke weekstart, maar ook voor een bureau-update. We bespreken het jaarplan van HvdM en denken na over aanvullende kansen. Hoe passen we de mogelijkheden van bijvoorbeeld AI toe in ons werk? Hoe bereiken we specifieke doelgroepen? En hoe passen we gedragsinzichten dit jaar nog beter toe? Daar gaan we mee aan de slag.

In de media

Met mijn inmiddels tweede kop koffie lees ik het AD, en deel ik interessante artikelen met collega’s. Nieuwe regelgeving, gebeurtenissen op de woningmarkt en opiniestukken over maatschappelijke onderwerpen. Zo weet iedereen wat er speelt. Ook ga ik aan de slag met een mediapitch voor Arla. Samen met Nederlandse boeren werken zij aan de biodiversiteit in Nederland, en dat is zeker een interview waard!

Vergaderen en brainstormen

Deze week rond ik projecten af én start ik nieuwe projecten op. Met Famke bespreek ik hoe we behaalde resultaten het beste kunnen presenteren. Gelukkig hadden we laatst een opfriscursus over het maken van mooie Powerpoints! Daarna bedenk ik met Lana leuke content-insteken voor de Belastingdienst.

Met een flinke dosis inspiratie kan ik weer lekker aan de slag vanmiddag. Op de achtergrond hoor ik een paar collega’s zeggen: ‘die maandagochtend gaat altijd zo snel.’ En dat was precies wat ik ook dacht!

Dit was de maandagochtend van Claire. Meer lezen? Check hier hoe Emma haar maandagochtend beleeft.