Blog

De maandagmorgen van… Emma

Hoe ziet de agenda van een HvdM’er er op maandagmorgen uit? In deze rubriek staan we stil bij de maandagochtend van Emma.
De maandagmorgen van… Emma

Time flies! Vandaag werk ik precies één jaar bij HvdM. Mijn eerste werkdag begon met een dik pak sneeuw, vertraagde treinen en slippartijen op de fiets. Vandaag krijg ik zon cadeau. Als dat geen goed begin is van mijn tweede jaar bij HvdM weet ik het ook niet meer!

Samen starten

Zoals elke maandag starten we de week met alle adviseurs aan de lunchtafel. En vertellen we elkaar waar we die week mee aan de slag gaan. Zo weten we meteen wie ruimte heeft. De zon brengt duidelijk nieuwe lente-energie met zich mee: er wordt veel gelachen en gepraat. Voordat we er erg in hebben zijn we drie kwartier verder. Tijd om aan de slag te gaan!

Gastlessen bij mbo-scholen

Samen met een collega presenteer ik een plan van aanpak voor een nieuwe campagne van de Belastingdienst. De Belastingdienst biedt sinds kort gastlessen aan bij mbo-scholen, waarin studenten leren over aangifte inkomstenbelasting. Super belangrijk. Wist jij dat twee derde van de jongeren met een bijbaantje geen belastingaangifte doet? En dit terwijl ze gemiddeld 150 euro terug kunnen krijgen.

Data

Na de presentatie ga ik aan de slag met een ander account: bouwbedrijf Van Wijnen. Waar staan we in de resultaten voor LinkedIn advertenties? En hoe heeft de ingekochte mededeling in de nieuwsbrief van Binnenlands Bestuur gescoord? Moeten we nog bijsturen? Ik zet het op een rij. En lever de data en het advies aan bij de klant.

En dan is het 12.30 uur en tijd voor lunch. Iedereen schuift gezellig aan. Dus de hoogste tijd om mijn to-do lijst even te laten voor wat het is, en de gezelligheid van de ochtend voort te zetten.

Dit was de maandagochtend van Emma. Benieuwd hoe andere HvdM’ers hun maandagochtend beleven? Bekijk hier de maandagmorgen van Kirsten en Joyce.